17.8 C
Skopje
21.10.2021 - 18:25

Ознака: ЛОИ во Токио

Каратистите со скромен ефект во Мадрид

Македонските каратисти остварија вкупно три поединечни победи, односно по еднаш на татамите славеа Павлов, Заборски и Мојсовска. Шансите за пласман на ЛОИ во Токио...