38.8 C
Skopje
27.7.2021 - 20:13

Ознака: лоз

Трето семејство влегува во свој нов дом, добиен на инстант-лоз на...

Клучевите од третиот стан од инстант-лозот „Доме, сладок доме“ ги добија   Рајне и Никола Лазаревски од Скопје. За само 100 денари, четиричлено семејство ќе влезе...

Семејство од Кичево изгреба стан на инстант-лозот „Доме, сладок доме“

Наташа и Валентино Тренески од Кичево, својата среќа ја најдоа на продажното место Детелинка, каде на инстант лоз „Доме, сладок доме“, добија стан во...

Уловен милионот од инстант-лозот Златна Рипка во Прилеп

Инстант-лозот Златна Рипка и во својата шестта серија продолжува да радува многу играчи и да раскажува многу среќни рибарски приказни. Овој пат среќниот добитник на...