Ознака: логиката

Мала земја на работ од логиката

Излезе, Русјаков, дека ние го знаеме глупиот албино. Зошто глупиот? Затоа што паметниот е во Мексико. Така ме заебаваат пријателите низ маало. Никогаш не ми пречело хумор...