10.3 C
Skopje
22.4.2019 - 0:41

Ознака: ловџиска приказна

Елен на покрив на куќа!

Многумина кога ќе слушнат за оваа необична случка, сигурно во прв момент нема да поверуваат во нејзината веродостојност, односно ќе помислат дека се работи...