Ознака: „Ловечката куќа“

Љубителите на планината останаа без засолниште на Пелистер

Покрај без планинарскиот дом „Копанки“, кој се запали пред нецели девет години, љубителите на Пелистер деновиве останаа и без „Ловечката куќа“, која откако беше целосно...