-0.2 C
Skopje
16.1.2022 - 19:30

Ознака: Лицемери

Лицемери каде ви се маските

По повод роденденот на Битола, 4 ноември, пред Народниот театар се собраа две групи битолчани. Едните предводени од опозицијата со транспаренти и палење свеќи...