0.8 C
Skopje
26.10.2021 - 3:48

Ознака: лицата со инвалидитет

Хераклеја достапна и за лицата со инвалидитет

Археолошкиот локалитет Хераклеја во иднина  ќе биде достапна за сите граѓани, како и за лицата со инвалидитет. Во рамките на “Смарт – кул-тур “проектот финансиран...