18.8 C
Skopje
26.4.2019 - 12:12

Ознака: Литл Бигхорн – Америка

Државата Литл Бигхорн – Америка

Измислувајќи име за „новата“ држава Република Македонија, некој посегна (подметна) по невидена политичко-историска измислица, накај будалаштина, која од историски факт лесно ќе направеше историска...