18 C
Skopje
20.9.2018 - 0:59

Ознака: лилјаци

Надрилекарствата закана за истребување на лилјаците од Темната пештера

Мирјана Мукаетова Лекот направен од лилјак, потопен во литар масло што отстојал три недели лекува увоболка, а пак, крв од лилјак капната на вратот помага...

Празноверието ќе ги истреби лилјаците од Темната пештера

Лекот направен од еден лилјак потопен во литар масло кој отстојал три недели лечи увоболка, а пак крв од лилјак капната на вратот помага...