Ознака: „Ликовна колонија Михајлово“

Започнува меѓународната „Ликовна колонија Михајлово“ 2019

Традиционално со ликовна изложба и годинава ќе започне меѓународната „Ликовна колонија Михајлово“ Кавадарци 2019 за која е најавено учество на педесетина ликовни уметници. Вечерва во...