17.8 C
Skopje
18.6.2021 - 7:58

Ознака: ликови

Имаме женски филм, со женски ликови и приказни, што тука е...

Во чест на филмот „Втора шанса“ на режисерката Марија Џиџева, што го отвори 22-то издание на „Скопје филм фестивал“ во Младинскиот културен центар се...

Кина создава најмоќен систем за препознавање ликови на светот

Кина има за цел да создаде најмоќен систем за препознавање ликови на светот и планира тоа да го напарви преку проектот на Министерството за...