Ознака: лидер на политичка партија

Инспектори биле спречени да направат надзор во кафеана, внатре бил лидер...

Вработени во угостителски објект на Боемската улица во Дебар Маало не им дозволиле на инспекторите од Пазарниот инспекторат да извршат надзор во внатрешниот дел...