17.7 C
Skopje
23.7.2019 - 5:27

Ознака: Лидерски средби

„Катимерини“ објави стенограми од лидерските средби во Македонија

Под наслов „Доверливите стенограми од лидерите на ПЈРМ“, грчкиот весник „Катимерини“ денес објавува дијалози од лидерските средби во Македонија одржани на 27 јануари и...

Под кафеанските маси нема ништо ни лидерско ни демократско

Без да навлегуваме во тоа кој што добива или губи во моментов со договорите постигнати на таканаречените лидерски средби, треба да се изрази длабоко...

Збогум на лидерските средби

Поединечни одвоени средби и консултации, наместо заедничка лидерска средба, се новиот пристап и модулот според кој ќе се информираат и координираат претставниците на државниот...