24.8 C
Skopje
31.7.2021 - 9:51

Ознака: ливио сенигалиеси

Денес во Италија починале 250 заболени, за бездомниците никој не се...

Премиерот Конте издаде наредба за задолжително седење дома. Но никој не помислува на сиромашните и бездомниците. Помошта од доброволците е забранета, доставата на храна...

Италија не знаеше што е страдање, не можевме да бидеме подготвени...

Сведоштво од Милано Не можевме да бидеме подготвени за ваквата ситуација бидејќи нашата држава во изминатите 70 години не се соочила со сериозна криза. Не...