-1.2 C
Skopje
25.1.2022 - 14:33

Ознака: Леуново

Адреналинска трка со совладување пречки во Леуново

„Леуново ОЦР“ - трка со совладување пречки во планинска средина во селото Леуново, Мавровско, ќе се одржи на 26 септември во организација на „Регруп“,...