28 C
Skopje
22.9.2018 - 15:27

Ознака: лето

Налето да се подготвиме за зима

Никако не смееме да заборавиме дека Скопје со загадениот воздух одамна се најде на листата на најзагадените градови во Европа и во светот, но...