18.8 C
Skopje
19.10.2021 - 17:24

Ознака: „Лето во Македонија“

„Лето во Македонија“ со „ЈСП-Турс“

„ЈСП-Турс“ почна со реализација на проектот „Лето во Македонија“ за развој и за афирмирање на манастирскиот туризам во државава. Секоја недела, до крајот на летово,...