20.1 C
Skopje
15.9.2019 - 23:02

Ознака: Летни чалами

Летни чалами – најголемите фраери скокаа од највисоко

Не знам дали некој досега се обидел да направи класификација на скопските фраери, но ако некој се обидел, сигурно многу се изнамачил. Постоеја, а...