Ознака: Летни олимписки игри

Јапонија не се подготвува за одложување на Олимпијадата

Јапонија не се подготвува да ги одложи Летните олимписки игри во 2020 година, изјави портпаролот на јапонската влада, Јошида Суга, истакнувајќи дека земјата е...