-4 C
Skopje
18.2.2019 - 7:52

Ознака: летни дестинации

Грција и Албанија и годинава најпривлечни летни дестинации

И покрај сѐ понискиот стандард, сепак, повеќето граѓани на Кичево не се откажуваат од традицијата барем 7 дена во текот на летото да поминат...