Ознака: летни горештини

Како се справуваа скопјани со летните горештини

А во бегството од горештините, посебно место имаа прекрасните маалски дворови: со своите сенки, бунари (во кои се ладеа лубениците) или пумпи, алеи со...

На летните горештини се пржи нов пржински

Македонија во наредните три месеци треба да стане полноправна членка на НАТО и да добие датум за почеток на преговорите за членство во ЕУ....

Идеални филмови за летните горештини

Летните ноќи се идеални за опуштање со романтични љубовни филмови, додека се разладуваме со омилениот пијалак и пуканки. Отпатувајте на некоја друга дестинација со...