Ознака: летните

Короната во сојуз со летните вируси

Летото е карактеристично и за стомачните вируси, кои даваат симптоми на дијареја и на покачена телесна температура. Тука се и топлотните удари, поради јакото...

Најдобри филмови за летните горештини

Доколку не ја поднесувате летната горештина и сакате да се затворите 48 часа и да гледате интересни филмови чија тема е летото или, едноставно,...