22.8 C
Skopje
25.6.2021 - 5:00

Ознака: ЛЕТНИТЕ ОЛИМПИСКИ

Товарен брод со опрема и намирници за британскиот тим во Токио

ЗА ЛЕТНИТЕ ОЛИМПИСКИ ИГРИ Спортистите на Велика Британија (околу 370) што ќе настапат во Летните олимписки игри (ЛОИ) во Токио ќе бидат снабдени и со...