31.5 C
Skopje
21.7.2019 - 16:51

Ознака: летна работа

На летна работа во странство околу 5.000 македонски студенти

На работа во странство заминуваат само десет отсто од активните студенти во Македонија, додека во соседните земји тој процент се движи од 17 до 25 Студентите...