Ознака: летна капсуларна колекција

Маја Кикириткова инспирирана од Матка

Модната дизајнерка Маја Кикириткова ја лансира својата најнова летна капсуларна колекција инспирирана од старовремските моменти и летата поминати на Матка. - Токму поради тоа и...