28.2 C
Skopje
25.6.2019 - 14:29

Ознака: лете

Скопје чади и лете

Инспекциските служби на градот Скопје и на повеќе општини, според нивните кажувања, константно се на терен и работат на превенирање и решавање на прекршоците...