18.9 C
Skopje
19.7.2019 - 8:27

Ознака: „Лесновски ѕвона“

(Непрепознаени) столбови

Деновиве се одржаа единаесеттите поетски средби на „Лесновски ѕвона“ во чест на поетот Чедо Јакимовски. Една од неговите најубави и воедно најтревожни песни го...