8.8 C
Skopje
28.11.2021 - 0:42

Ознака: Лерин

Битолчани и леринчани заеднички ќе се справуваат со природните непогоди

Двата соседни града од Македонија и од Грција, Битола и Лерин, заедно ќе се грижат за заштита и справување со природните непогоди и катастрофи,...