23.8 C
Skopje
2.8.2021 - 23:43

Ознака: лекомисленост

Не смееме да допуштиме лекомисленост во врска со јазикот!

За нас повеќе отколку за многу други народи во светот, јазикот претставува, со сѐ што е на него создадено, како говорен и пишуван текст,...