14.8 C
Skopje
18.6.2021 - 3:46

Ознака: лекарска комора

Лекарската комора го осуди инцидентот на КАРИЛ

Лекарската комора на Македонија го осуди инцидентот на Клиниката за анестезија, реанимација и интензивно лекување-КАРИЛ во кој во утринските часови било физички и вербално...

ИО на Лекарска комора незадоволен од зголемувањето на платите во здравството

Извршниот одбор (ИО) на Лекарската комора на Македонија (ЛКМ) смета дека направеното зголемување на платите во јавното здравство е парцијално и предизвикува непотребни поделби...