Ознака: ЛЕД светилки

Новаци со ЛЕД-светилките заштеди 13 илјади евра

Со проектот за модернизација на системот за јавно улично осветлување, односно со замената на постоечките натруимови и живини светилки со нови ЛЕД-светилки, Општина Новаци минатата...

Штедливите ЛЕД светилки донесоа 64.000 евра заштеди во Битола

Битола, откако јавното осветлување во градот му го препушти на јавното претријатие „Комуналец“, со поставувањето на штедливи светилки оствари големи заштеди.  Од досега поставените ЛЕД светилки...