Ознака: лего-коцки

Со изнајмени лего-коцки да ја зачуваме планетата

Данскиот произведувач на играчки „Лего“ размислува за воведување модел за изнајмување на популарните коцки, за да се реши проблемот со употреба на пластиката во...

Меѓу ѕвездите и пропаѓањето

Во ретките пригоди кога сме заедно, ги слушам разговорите меѓу внукот (6) и неговите родители: можност да видам како му се шират хоризонтите додека...

Скап автомобил направен од лего-коцки во вистинска големина!

Се забележуваат повеќе автомобили направени од лего, еден од најимпозантните и најсофистицирани е „лего бугати чирон“. Иако овој концепт е постар, сепак потребно е...