36.8 C
Skopje
28.7.2021 - 18:10

Ознака: ЛЕГЕНДA

Кога градот и поетот одат рака под рака

Данило Коцевски, писател, книжевен критичар, неуморен хроничар на скопските приказни Данило Коцевски, писателот што неуморно на скопјани им ги раскажуваше легендите за нивниот град, осамениот...