5.3 C
Skopje
27.11.2020 - 1:16

Ознака: лајкови

Книгата ја губи битката со кликањето лајкови

Домашните издавачи и книжари се едногласни дека регрутирањето нови, млади читатели започнува во кругот на семејството, а продолжува на училиште. Попустите и акциите се...

Колку лајкови добивте за Да Винчи?

Порано фотографирањето на изложби беше забрането, во денешно време тоа е дури и пожелно. Па зошто тогаш постои толкав снобизам во однос на оваа...

Кандидатите во трка по лајкови

Бројот на следбеници и на реакции на социјалните мрежи не е никаков индикатор ниту за успехот во вистинското изборно соочување ниту пак за веродостојноста...