38.8 C
Skopje
5.8.2021 - 17:24

Ознака: ласица

И ласицата е мала, ама се бори со волци

Зошто домашните политичари немаат еднакво високи рејтинзи на популарност како светските лидери? Каде е и во што е грешката на македонските политичари, односно што...