Ознака: ларис гајсер

Јанева осудена да стане громобран за сите вклучени во системот за...

Италијанскиот весник „Ла верита“ најавува дополнителни докази кои потврдуваат директна контрола од страна на државниот врв врз активностите околу изнудувањето, во оној момент кога...

Гајсер: Се креира мрачно сценарио за да се стави пречка за...

Се креира мрачно сценарио за да се стави пречка за Македонија до патот на Европа и северноатланските интеграции кажа Ларис Гајсер во неговото гостување...

„Ла Верита“: Пендаровски се кандидира за спасител, оддалечувајќи се од Заев

Премиерот Зоран Заев е изолиран и внатрешно и надворешно по земјотресот предизвикан од објавените документи од страна на „Ла Верита“, кои докажуваат корупција во...

Ларис Гајсер ја разоткрива бесрамната игра со судбината на македонскиот народ

Новинарот Ларис Гајсер, кој ги објави видео-снимките поврзани со аферата „Рекет“ во италијанскиот весник „Ла Верита“, се постави како заштитник на македонските интереси во...