Ознака: лаптопите

Заштитната пластика за камерата на лаптопите е опасна

„Епл“ ги предупреди своите корисници, сопствениците на „мекбук“, да не ги затвораат лаптопите со заштитните капаци на камерите, кои станаа исклучително популарни во последно...