22.5 C
Skopje
18.9.2021 - 0:33

Ознака: Лакроа

Илинден – клучен настан во колективната меморија

Идентитет, меморија, заборав (4) Како да се напушти и да се изрази сомневање за некои личности од илинденскиот период (1903) дека не биле со јасна...