7.7 C
Skopje
21.11.2019 - 21:14

Ознака: Лазар M. Дракул

Момчето што спаси 36 животи во скопскиот земјотрес

Многу се и сѐ уште не можат да се раскажат сите приказни на луѓето што го преживеале катастрофалниот земјотрес во Скопје во 1963 година....