2.8 C
Skopje
20.10.2021 - 7:15

Ознака: лажните

Претпразнична телеграма до татковината на лажните пријатели

Збогум куло моја недоѕидана, што те ѕидав од пафтањето на крилјата на исплашените гугутки, од црното во зеницата на македонскиот рис, што те ѕидав...