0.8 C
Skopje
17.1.2022 - 17:57

Ознака: „Лажење и крадење“

Филм што го носи духот на седумдесеттите

Филмот „Лажење и крадење“ на задоцнетиот дебитант Мат Аселтон би можел да се опише како „Оушн 3“, но за разлика од тамошните елаборирани кражби...