7.1 C
Skopje
24.10.2019 - 4:25

Ознака: Лабин и Дојрана“

Ромео и Јулија во седум осмини

Диригентот и композитор Трајко Прокопиев е еден од основоположниците на македонската национална музика, првиот директор на Музичкото училиште во Скопје, долгогодишен директор на „Танец“,...