8.2 C
Skopje
31.3.2020 - 14:46

Ознака: Куќата на Уранија

Предавање на Трифче Сандев во Куќата на Уранија

„Научната и уметничка визита - Охрид“ продолжува вечерва, во 20 часот, во Куќата на Уранија - МАНУ, со предавањето на д-р Трифче Сандев на...