13.8 C
Skopje
21.9.2021 - 7:30

Ознака: Куштрим Бектеши

Премиера на „Незаборавна пролет во заборавено село“

На 29 март, долгометражниот игран филм „Незаборавна пролет во заборавено село“, во сценарио и режија на Куштрим Бектеши, ќе го има своето премиерно прикажување...