Ознака: куфери

Грешка со куферите му го спасила животот на Џафер Долек

Среќа или судбина го спасила 30-годишниот Џафер од автобуската катастрофа во Бугарија. Неговите куфери, како што објави „Сител“ снимка со татко му Екрем Долек,...

На автобуската и на железничката станица нема гардероби, а патниците шетаат...

Патниците, кои пристигнуваат на скопската автобуска и на железничката станица, се врткаат и не знаат каде и кому на сигурно да му ги остават...