Ознака: купува

Кина го „купува“ влијанието на Балканот

Влијанието на Кина во регионот се остварува на поефикасен начин, но со одобрените кредити за инфраструктурни проекти, кои изгледаат поволно, може да биде финансиски...

На што да се внимава кога се купува маска за заштита...

Медицинските експерти велат дека со одбирањето несоодветна маска граѓаните прават погрешен чекор и, наместо да го заштитат своето здравје, го доведуваат во поголем ризик Благодарение...

„Еурофарм“ го купува Пелистер?

Доколку не дојде до некои непредвидени несогласувања, наскоро ракометниот клуб Пелистер ќе замине во историјата и клубот ќе се претопи во Еурофарм Пелистер. Новиот клуб,...