12.8 C
Skopje
3.12.2021 - 11:39

Ознака: купуваат

Платите ниски, а становите се купуваат во готово!

Само третина од становите во Србија се купени со банкарски кредити, а високото учество на готовината во прометот на недвижности упатува и на други...

Сѐ повеќе Британци купуваат носена облека

Според податоците на добротворната организација „Врап“, животниот век на облеката во Велика Британија се проценува на нешто повеќе од две години. Се покажало дека...

Уште се купуваат новогодишни честитки

Се чини дека нема да се долови сета новогодишна магија ако ги нема и новогодишните честитки. Можеби сега, живеејќи во еден модерен дигитален свет,...