8.4 C
Skopje
24.1.2021 - 23:37

Ознака: купуваат во

Во книжарница во Тајван посетителите купуваат во мрак

Нешто сосема невообичаено им обезбеди на своите клиенти уникатна книжарница во Тајван, каде што посетителите купуваат исклучиво во мрак. „Вугуан букс“ се наоѓа во уметничкиот...