Ознака: купопродажба

Коронавирусот навлезе и во пазарот на недвижности

Во периодот април - јуни 2020 година, на целата територија на Република Македонија се продадени 681 новоизграден стан што е за 38 стана помалку...

Сѐ уште нема ништо од (купо)продажбата на РК Пелистер

И покрај тоа што изминаа неколку месеци и првенството во Супер ракометната лига се ближи кон крајот сѐ уште нема ништо од (купо)продажбата на...