9.8 C
Skopje
24.10.2021 - 4:38

Ознака: купи

Стратегија купи ден, продај!

Сите големи светски сили планираат и размислуваат однапред. Тие одат дотаму што успеваат да изградат и да практикуваат аналитички документи со национални правци во...

Амстердамски музеј купи две ретки таписерии од Вилм ван де Велде...

Националниот марински музеј во Амстердам купи две ретки таписерии дизајнирани од Вилм ван де Велде Постариот (1611-1693) во Англија. Тоа е најголемата придобивка во...

Зошто сака Трамп да го купи Гренланд?

Покрај стратегиската и геополитичката важност што ја има овој северноатлантски остров, тој поседува и големи природни богатства, вклучувајќи и нафта и природен гас. Американската...

Вимблдон ќе се шири, го купи соседниот голф-клуб

Реализацијата на најголемото проширување во историјата на Вимблдон, тројно повеќе од сегашната површина, сигурно ќе има големи импликации врз тенискиот турнир во целина, пред...